Automate your Marketing
with Womplify




 
Kenangan Terindah Bersamamu
keluarga
By: noriah ruzali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 1-Jan-2020 13:20 Email | Share | | Bookmark





Silalah berkunjung ke kedai online saya di : http://on9biznez.fotopages.com





>>>>>> entry baru ..sila scroll ke bawah ...<<<<<<<


Tuesday, 23-Jun-2009 01:43 Email | Share | | Bookmark
Keputusan..............

السلام عليکم

Sebenarnya tak tau nak update aper....sbb minggu nie mmg xder buat aper2 aktiviti pun....
Oklah kali nie Umie nak update psl Qimie, si bujang yg byk main tu. Baru2 nie dia ader inform Umie yg teacher nak
buat ujian.Itu pun dia inform pada pagi hari Isnin, hari peperiksaan tu. Terkejutlah Umie... so bila tanya dia, rasa2 boleh jawab ker nanti soalan tu, sbb dia tak baca buku pun, katanya...kalau senang Abang jawab, kalau susah Abang tanyalah cikgu...boleh ker mcm tu . Aduhai anak Umie sorang nie, so tawakal jerlah... .[/b]

So last Saturday, cikgu call suruh Umie datang ambil Report Card...(tadika pun ader rupanya) , jadi inilah Umie tempekkan hasil usaha bujang kecik tu.













Umie mcm tak percaya jer bila tgk result nie sumer, aper2 pun..Umie happy sangat dan hopefully Qimie akan teruskan result mcm nie sampi ke peringkat tertinggi, Insya Allah....Umie tetap doakakn yg terbaik utk Qimie. Dan sebagai memenuhi janji yg telah di buat sblm ini....Umie & Abah telah hadiahkan sesuatu pada Qimie....Aper hadiahnya..tggu next n3......




Hopefully..jgn ader yg anggap ,Umie hendak menunjuk2..sekadar utk jadikan ini sebagai kenang2an untuk Qimie bila dia besar nanti.
Dan semoga ini mampu menjadi satu motivasi kepadanya dlm memajukan lagi dirinya.


...Sekian dulu....jumpa lagi....


Tahniah utk Nurul (http://fauzana78.fotopages.com) yg menjadi pengomen pertama..
untuk entry Hari Bapa...sudilah kiranya menerima award yg tak seberapa ini yer...




Monday, 22-Jun-2009 13:49 Email | Share | | Bookmark
HAPPY FATHER'S DAY

Assalammualaikum.......rasanya dah lama x update Fp nie....bukan aper x der citer..lagi pun bz sangat dengan kerja2 kat opis tu yg menimbun2 kat atas meja..... .. Actually entry kali nie saya nak wish Happy Father's Day pada ayah saya, Ruzali Bin Said. my FIL Ibrahim Bin Nordin dan teristimewa untuk bapa kepada Qimie, Noor HIsyamBin Ibrahim.
Semoga semuanya di dalam keadaan sihat dan sentiasa bergembira di samping keluarga.
tahun nie kami sekeluarga tak kemana2 pun..sbb Abah ader kerja nak di settlekan, so Qimie ngan Umie just duduk kat umah...merehatkan diri....







Tuesday, 9-Jun-2009 15:23 Email | Share | | Bookmark
KENDURI KAWIN LAGI................

Assalammualaikum kepada kawan-kawan dan pengunjung Fp .Cuti sekolah nie, aktiviti kebanyakannya adalah memenuhi undangan perkahwinan...kiranya minggu2 makan tanggunglah... . Memang tak berasaplah dapur kat umah. So kali nie, saya nak tepek gambar masa majlis perkahwinan sepupu saya pada 05/06/2009 di Labu, N9. Selama 3 hari, saya berpindah umah..maner lagi klu x ker umah mak saya, sbb umah kenduri nie kat sebelah umah mak ajer... . So jom kita tengok gambar pengantin yg sempat saya ambik....

Nie gambar masa malam Nikah....





Antara mak2 saudara dan adik beradik pengantin lelaki termasuklah si Qimie....









Antara gambar pada hari Sabtu 06/06/09 di sebelah pihak perempuan







Oklah...nie antara gambar yang sempat saya ambik masa hari langsung di belah pihak lelaki..kat umah mak cik sayalah nie....so jom kita layan gambar2 yg ader nie.....






So ..inilah antara beberapa keping gambar yang sempat saya ambik..ini pun curi2 ambil..sbb banyak keje nak kena buat. Diharapkan teman2 semua berpuas hati dengan entry ini.
Semoga berjumpa lagi di entry akan datang





Thursday, 28-May-2009 04:32 Email | Share | | Bookmark
Kenduri KAWIN

Pada 16/05/2009, sepupu Umie telah bernikah ..so jom kita layan gambar2 yang sempat Umie ambil. Tak banyak gambar yamg dapat Umie ambil..sebab kemalasan yang melampau..hehheheh

Buat Ida & Suami "SELAMAT PENGANTIN BARU"

Masa nak akad Nikah...











[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net